diplomski rad
ISPITIVANJE RAZLIČITOSTI, UNIFORMNOSTI I STABILNOSTI HRVATSKOG SORTIMENTA PŠENICE
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2016. urn:nbn:hr:151:499829

Češek, Igor
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Češek, I. (2016). ISPITIVANJE RAZLIČITOSTI, UNIFORMNOSTI I STABILNOSTI HRVATSKOG SORTIMENTA PŠENICE (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:499829

Češek, Igor. "ISPITIVANJE RAZLIČITOSTI, UNIFORMNOSTI I STABILNOSTI HRVATSKOG SORTIMENTA PŠENICE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:499829

Češek, Igor. "ISPITIVANJE RAZLIČITOSTI, UNIFORMNOSTI I STABILNOSTI HRVATSKOG SORTIMENTA PŠENICE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:499829

Češek, I. (2016). 'ISPITIVANJE RAZLIČITOSTI, UNIFORMNOSTI I STABILNOSTI HRVATSKOG SORTIMENTA PŠENICE', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:499829

Češek I. ISPITIVANJE RAZLIČITOSTI, UNIFORMNOSTI I STABILNOSTI HRVATSKOG SORTIMENTA PŠENICE [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:499829

I. Češek, "ISPITIVANJE RAZLIČITOSTI, UNIFORMNOSTI I STABILNOSTI HRVATSKOG SORTIMENTA PŠENICE", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:499829