Talan, I. (2016). MIKROORGANIZMI KAO UZROČNICI KVARENJA MESA I MESNIH PRERAĐEVINA (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:582798
Talan, Ivana. "MIKROORGANIZMI KAO UZROČNICI KVARENJA MESA I MESNIH PRERAĐEVINA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:582798
Talan, Ivana. "MIKROORGANIZMI KAO UZROČNICI KVARENJA MESA I MESNIH PRERAĐEVINA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:582798
Talan, I. (2016). 'MIKROORGANIZMI KAO UZROČNICI KVARENJA MESA I MESNIH PRERAĐEVINA', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:582798
Talan I. MIKROORGANIZMI KAO UZROČNICI KVARENJA MESA I MESNIH PRERAĐEVINA [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:582798
I. Talan, "MIKROORGANIZMI KAO UZROČNICI KVARENJA MESA I MESNIH PRERAĐEVINA", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:582798