Kundid, J. (2016). UTJECAJ STRESA NA KAKVOĆU MESA DOMAĆIH ŽIVOTINJA (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:563361
Kundid, Josip. "UTJECAJ STRESA NA KAKVOĆU MESA DOMAĆIH ŽIVOTINJA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:563361
Kundid, Josip. "UTJECAJ STRESA NA KAKVOĆU MESA DOMAĆIH ŽIVOTINJA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:563361
Kundid, J. (2016). 'UTJECAJ STRESA NA KAKVOĆU MESA DOMAĆIH ŽIVOTINJA', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:563361
Kundid J. UTJECAJ STRESA NA KAKVOĆU MESA DOMAĆIH ŽIVOTINJA [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:563361
J. Kundid, "UTJECAJ STRESA NA KAKVOĆU MESA DOMAĆIH ŽIVOTINJA", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:563361