Rupčić, J. (2016). Ekonomska učinkovitost u proizvodnji maćuhica na PG Zečević (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396969
Rupčić, Josipa. "Ekonomska učinkovitost u proizvodnji maćuhica na PG Zečević." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396969
Rupčić, Josipa. "Ekonomska učinkovitost u proizvodnji maćuhica na PG Zečević." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396969
Rupčić, J. (2016). 'Ekonomska učinkovitost u proizvodnji maćuhica na PG Zečević', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396969
Rupčić J. Ekonomska učinkovitost u proizvodnji maćuhica na PG Zečević [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396969
J. Rupčić, "Ekonomska učinkovitost u proizvodnji maćuhica na PG Zečević", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:396969