Duvnjak, Š. (2016). ULOGA GASTRONOMSKE PONUDE U RURALNOM TURIZMU (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:091926
Duvnjak, Štefica. "ULOGA GASTRONOMSKE PONUDE U RURALNOM TURIZMU." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:091926
Duvnjak, Štefica. "ULOGA GASTRONOMSKE PONUDE U RURALNOM TURIZMU." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:091926
Duvnjak, Š. (2016). 'ULOGA GASTRONOMSKE PONUDE U RURALNOM TURIZMU', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:091926
Duvnjak Š. ULOGA GASTRONOMSKE PONUDE U RURALNOM TURIZMU [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:091926
Š. Duvnjak, "ULOGA GASTRONOMSKE PONUDE U RURALNOM TURIZMU", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:091926