Matak, P. (2016). PROIZVODNE I BIOLOŠKE OSOBINE SIVE PČELE (Apis mellifera carnica) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090501
Matak, Petar. "PROIZVODNE I BIOLOŠKE OSOBINE SIVE PČELE (Apis mellifera carnica)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090501
Matak, Petar. "PROIZVODNE I BIOLOŠKE OSOBINE SIVE PČELE (Apis mellifera carnica)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090501
Matak, P. (2016). 'PROIZVODNE I BIOLOŠKE OSOBINE SIVE PČELE (Apis mellifera carnica)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090501
Matak P. PROIZVODNE I BIOLOŠKE OSOBINE SIVE PČELE (Apis mellifera carnica) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090501
P. Matak, "PROIZVODNE I BIOLOŠKE OSOBINE SIVE PČELE (Apis mellifera carnica)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090501