Duždagić, D. (2016). Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581
Duždagić, Dino. "Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581
Duždagić, Dino. "Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581
Duždagić, D. (2016). 'Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581
Duždagić D. Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581
D. Duždagić, "Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581