Kusik, D. (2017). Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956
Kusik, Davinija. "Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956
Kusik, Davinija. "Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956
Kusik, D. (2017). 'Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956
Kusik D. Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956
D. Kusik, "Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956