Bobetić, V. (2019). Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:100402
Bobetić, Vanessa. "Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:100402
Bobetić, Vanessa. "Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:100402
Bobetić, V. (2019). 'Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:100402
Bobetić V. Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2019 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:100402
V. Bobetić, "Utjecaj začinskog bilja porodice Lamiaceae na agregaciju trombocita", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:100402