Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Mentha x piperita L., Origanum vulgare L. i Rosmarinus officinalis L.
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:163:731784
Marelja, Franjo Josip
Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za farmaceutsku botaniku
Marelja, F. J. (2018). Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Mentha x piperita L., Origanum vulgare L. i Rosmarinus officinalis L. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:731784
Marelja, Franjo Josip. "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Mentha x piperita L., Origanum vulgare L. i Rosmarinus officinalis L.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:731784
Marelja, Franjo Josip. "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Mentha x piperita L., Origanum vulgare L. i Rosmarinus officinalis L.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:731784
Marelja, F. J. (2018). 'Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Mentha x piperita L., Origanum vulgare L. i Rosmarinus officinalis L.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 05.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:731784
Marelja FJ. Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Mentha x piperita L., Origanum vulgare L. i Rosmarinus officinalis L. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2018 [pristupljeno 05.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:731784
F. J. Marelja, "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Mentha x piperita L., Origanum vulgare L. i Rosmarinus officinalis L.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:731784