diplomski rad
Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L.
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:163:918464

Parlov, Marko
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za farmaceutsku botaniku

Citirajte ovaj rad

Parlov, M. (2018). Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:918464

Parlov, Marko. "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:918464

Parlov, Marko. "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:918464

Parlov, M. (2018). 'Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:918464

Parlov M. Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2018 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:918464

M. Parlov, "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antiagregacijskog učinka u vrstama Calamintha nepeta (L.) Savi, Lavandula angustifolia Mill. i Ocimum basilicum L.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:918464