Bagarić, M. (2020). Biodostupnost hidroksitirosola i tirosola iz ekstrakta komine masline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:827283
Bagarić, Marija. "Biodostupnost hidroksitirosola i tirosola iz ekstrakta komine masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:827283
Bagarić, Marija. "Biodostupnost hidroksitirosola i tirosola iz ekstrakta komine masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:827283
Bagarić, M. (2020). 'Biodostupnost hidroksitirosola i tirosola iz ekstrakta komine masline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:827283
Bagarić M. Biodostupnost hidroksitirosola i tirosola iz ekstrakta komine masline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2020 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:827283
M. Bagarić, "Biodostupnost hidroksitirosola i tirosola iz ekstrakta komine masline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:827283