Švob, M. (2021). Antioksidacijska svojstva odabranih Micromeria vrsta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:708841
Švob, Monika. "Antioksidacijska svojstva odabranih Micromeria vrsta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:708841
Švob, Monika. "Antioksidacijska svojstva odabranih Micromeria vrsta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:708841
Švob, M. (2021). 'Antioksidacijska svojstva odabranih Micromeria vrsta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:708841
Švob M. Antioksidacijska svojstva odabranih Micromeria vrsta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2021 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:708841
M. Švob, "Antioksidacijska svojstva odabranih Micromeria vrsta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:708841