Poljak, V. (2020). Optimizacija izrade i biološki učinci kumestrolom bogatih glicerolnih ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:359647
Poljak, Valentina. "Optimizacija izrade i biološki učinci kumestrolom bogatih glicerolnih ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:359647
Poljak, Valentina. "Optimizacija izrade i biološki učinci kumestrolom bogatih glicerolnih ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:359647
Poljak, V. (2020). 'Optimizacija izrade i biološki učinci kumestrolom bogatih glicerolnih ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:359647
Poljak V. Optimizacija izrade i biološki učinci kumestrolom bogatih glicerolnih ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2020 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:359647
V. Poljak, "Optimizacija izrade i biološki učinci kumestrolom bogatih glicerolnih ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:359647