diplomski rad
Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:163:241483

Kalvarešin, Marko
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za farmakognoziju

Citirajte ovaj rad

Kalvarešin, M. (2020). Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483

Kalvarešin, Marko. "Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483

Kalvarešin, Marko. "Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483

Kalvarešin, M. (2020). 'Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 26.08.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483

Kalvarešin M. Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2020 [pristupljeno 26.08.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483

M. Kalvarešin, "Optimizacija ekstrakcije i biološka aktivnost ekstrakata zeleni hmeljaste vije (Medicago lupulina L.) u polipropilenglikolu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:241483