Amidžić, M. (2016). Određivanje i usporedba antioksidativne aktivnosti i sadržaja željeza u soku i pekmezu ploda jabuke samoniklice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:701648
Amidžić, Mirjana. "Određivanje i usporedba antioksidativne aktivnosti i sadržaja željeza u soku i pekmezu ploda jabuke samoniklice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:701648
Amidžić, Mirjana. "Određivanje i usporedba antioksidativne aktivnosti i sadržaja željeza u soku i pekmezu ploda jabuke samoniklice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:701648
Amidžić, M. (2016). 'Određivanje i usporedba antioksidativne aktivnosti i sadržaja željeza u soku i pekmezu ploda jabuke samoniklice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:701648
Amidžić M. Određivanje i usporedba antioksidativne aktivnosti i sadržaja željeza u soku i pekmezu ploda jabuke samoniklice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2016 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:701648
M. Amidžić, "Određivanje i usporedba antioksidativne aktivnosti i sadržaja željeza u soku i pekmezu ploda jabuke samoniklice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:701648