Mlinar, J. (2024). Antioksidativna aktivnost ekstrakata rukole i špinata biofortificiranih nanočesticama selena (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:201671
Mlinar, Jakov. "Antioksidativna aktivnost ekstrakata rukole i špinata biofortificiranih nanočesticama selena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:201671
Mlinar, Jakov. "Antioksidativna aktivnost ekstrakata rukole i špinata biofortificiranih nanočesticama selena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:201671
Mlinar, J. (2024). 'Antioksidativna aktivnost ekstrakata rukole i špinata biofortificiranih nanočesticama selena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:201671
Mlinar J. Antioksidativna aktivnost ekstrakata rukole i špinata biofortificiranih nanočesticama selena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2024 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:201671
J. Mlinar, "Antioksidativna aktivnost ekstrakata rukole i špinata biofortificiranih nanočesticama selena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:201671