diplomski rad
Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:163:837879

Knapić, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za prehranu i dijetoterapiju

Citirajte ovaj rad

Knapić, J. (2016). Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Knapić, Jelena. "Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Knapić, Jelena. "Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Knapić, J. (2016). 'Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

Knapić J. Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2016 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879

J. Knapić, "Utjecaj ekološkog načina proizvodnje na antioksidacijsku aktivnost i organoleptička svojstva vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:837879