završni specijalistički
Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:163:253194

Vukšić, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet

Citirajte ovaj rad

Vukšić, K. (2016). Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.) (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:253194

Vukšić, Katarina. "Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.)." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:253194

Vukšić, Katarina. "Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.)." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:253194

Vukšić, K. (2016). 'Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.)', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 25.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:253194

Vukšić K. Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.) [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2016 [pristupljeno 25.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:253194

K. Vukšić, "Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.)", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:253194