Pažur, A. (2017). Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:948904
Pažur, Ante. "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:948904
Pažur, Ante. "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:948904
Pažur, A. (2017). 'Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:948904
Pažur A. Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2017 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:948904
A. Pažur, "Određivanje količine flavonoida i fenolnih kiselina te antioksidacijskog učinka u vrstama Salvia brachyodon Vand. i Salvia officinalis L.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:948904