Hećimović, I. (2022). Optimizacija pripreme uzoraka dječje hrane za određivanje vitamina topivih u mastima HPLC tehnikom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:304229
Hećimović, Ida. "Optimizacija pripreme uzoraka dječje hrane za određivanje vitamina topivih u mastima HPLC tehnikom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:304229
Hećimović, Ida. "Optimizacija pripreme uzoraka dječje hrane za određivanje vitamina topivih u mastima HPLC tehnikom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:304229
Hećimović, I. (2022). 'Optimizacija pripreme uzoraka dječje hrane za određivanje vitamina topivih u mastima HPLC tehnikom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:304229
Hećimović I. Optimizacija pripreme uzoraka dječje hrane za određivanje vitamina topivih u mastima HPLC tehnikom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2022 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:304229
I. Hećimović, "Optimizacija pripreme uzoraka dječje hrane za određivanje vitamina topivih u mastima HPLC tehnikom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:304229