Grizelj, A. (2022). Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:347231
Grizelj, Ana. "Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:347231
Grizelj, Ana. "Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:347231
Grizelj, A. (2022). 'Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:347231
Grizelj A. Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2022 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:347231
A. Grizelj, "Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:347231