Hršak, M. (2011). Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728
Hršak, Marija. "Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728
Hršak, Marija. "Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728
Hršak, M. (2011). 'Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 16.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728
Hršak M. Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2011 [pristupljeno 16.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728
M. Hršak, "Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728