diplomski rad
Strukturna i adsorpcijska svojstva azo, azoksi i azodioksidnih poroznih organskih polimera izvedenih iz trisupstituiranog amina i piridina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. urn:nbn:hr:217:250633

Frey, Tea
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Frey, T. (2023). Strukturna i adsorpcijska svojstva azo, azoksi i azodioksidnih poroznih organskih polimera izvedenih iz trisupstituiranog amina i piridina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:250633

Frey, Tea. "Strukturna i adsorpcijska svojstva azo, azoksi i azodioksidnih poroznih organskih polimera izvedenih iz trisupstituiranog amina i piridina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:250633

Frey, Tea. "Strukturna i adsorpcijska svojstva azo, azoksi i azodioksidnih poroznih organskih polimera izvedenih iz trisupstituiranog amina i piridina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:250633

Frey, T. (2023). 'Strukturna i adsorpcijska svojstva azo, azoksi i azodioksidnih poroznih organskih polimera izvedenih iz trisupstituiranog amina i piridina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 23.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:250633

Frey T. Strukturna i adsorpcijska svojstva azo, azoksi i azodioksidnih poroznih organskih polimera izvedenih iz trisupstituiranog amina i piridina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2023 [pristupljeno 23.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:250633

T. Frey, "Strukturna i adsorpcijska svojstva azo, azoksi i azodioksidnih poroznih organskih polimera izvedenih iz trisupstituiranog amina i piridina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:250633