završni rad
Sferifikacija u molekularnoj gastronomiji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. urn:nbn:hr:217:566952

Ivanović, Domagoj
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Ivanović, D. (2023). Sferifikacija u molekularnoj gastronomiji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:566952

Ivanović, Domagoj. "Sferifikacija u molekularnoj gastronomiji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:566952

Ivanović, Domagoj. "Sferifikacija u molekularnoj gastronomiji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:566952

Ivanović, D. (2023). 'Sferifikacija u molekularnoj gastronomiji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 14.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:566952

Ivanović D. Sferifikacija u molekularnoj gastronomiji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2023 [pristupljeno 14.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:566952

D. Ivanović, "Sferifikacija u molekularnoj gastronomiji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:566952