prikaz prve stranice dokumenta Kemija u molekulskoj gastronomiji
Rad dostupan nakon 2025-09-22
završni rad
Kemija u molekulskoj gastronomiji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. urn:nbn:hr:217:220726

Dubaić, Stella
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Dubaić, S. (2023). Kemija u molekulskoj gastronomiji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:220726

Dubaić, Stella. "Kemija u molekulskoj gastronomiji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:220726

Dubaić, Stella. "Kemija u molekulskoj gastronomiji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:220726

Dubaić, S. (2023). 'Kemija u molekulskoj gastronomiji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 14.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:220726

Dubaić S. Kemija u molekulskoj gastronomiji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2023 [pristupljeno 14.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:220726

S. Dubaić, "Kemija u molekulskoj gastronomiji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:220726