Rukavina, M. (2023). Razvoj i validacija metode za određivanje loratadina u prisutnosti njegovih razgradnih produkata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:358324
Rukavina, Matea. "Razvoj i validacija metode za određivanje loratadina u prisutnosti njegovih razgradnih produkata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:358324
Rukavina, Matea. "Razvoj i validacija metode za određivanje loratadina u prisutnosti njegovih razgradnih produkata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:358324
Rukavina, M. (2023). 'Razvoj i validacija metode za određivanje loratadina u prisutnosti njegovih razgradnih produkata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:358324
Rukavina M. Razvoj i validacija metode za određivanje loratadina u prisutnosti njegovih razgradnih produkata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2023 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:358324
M. Rukavina, "Razvoj i validacija metode za određivanje loratadina u prisutnosti njegovih razgradnih produkata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:358324