diplomski rad
Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2014. urn:nbn:hr:217:429828

Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Fizički odsjek

Citirajte ovaj rad

Popara, G. (2014). Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828

Popara, Goran. "Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828

Popara, Goran. "Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828

Popara, G. (2014). 'Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828

Popara G. Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2014 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828

G. Popara, "Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:429828