diplomski rad
Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. urn:nbn:hr:217:898061

Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Barešić, L. (2017). Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Barešić, Luka. "Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Barešić, Luka. "Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Barešić, L. (2017). 'Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

Barešić L. Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061

L. Barešić, "Priprava i svojstva novih anionskih senzora temeljenih na gvanidinskoj podjedinici", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:898061