Dičak, P. (2017). Zrenje banana i neobični kompleksi bakra s biljnom aminokiselinom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:540394
Dičak, Petra. "Zrenje banana i neobični kompleksi bakra s biljnom aminokiselinom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:540394
Dičak, Petra. "Zrenje banana i neobični kompleksi bakra s biljnom aminokiselinom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:540394
Dičak, P. (2017). 'Zrenje banana i neobični kompleksi bakra s biljnom aminokiselinom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:540394
Dičak P. Zrenje banana i neobični kompleksi bakra s biljnom aminokiselinom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:540394
P. Dičak, "Zrenje banana i neobični kompleksi bakra s biljnom aminokiselinom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:540394