Tagliaretti, P. (2017). Biokemijska podloga nepodnošenja laktoze (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:459347
Tagliaretti, Petra. "Biokemijska podloga nepodnošenja laktoze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:459347
Tagliaretti, Petra. "Biokemijska podloga nepodnošenja laktoze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:459347
Tagliaretti, P. (2017). 'Biokemijska podloga nepodnošenja laktoze', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:459347
Tagliaretti P. Biokemijska podloga nepodnošenja laktoze [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:459347
P. Tagliaretti, "Biokemijska podloga nepodnošenja laktoze", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:459347