Zlatić, K. (2017). Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212
Zlatić, Katarina. "Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212
Zlatić, Katarina. "Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212
Zlatić, K. (2017). 'Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212
Zlatić K. Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212
K. Zlatić, "Razvoj metode za pripravu amida pomoću enzima i kondenzacijskog reagensa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:697212