disertacija
Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. urn:nbn:hr:217:497198

Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Tartaro Bujak, I. (2015). Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:497198

Tartaro Bujak, Ivana. "Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:497198

Tartaro Bujak, Ivana. "Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:497198

Tartaro Bujak, I. (2015). 'Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:497198

Tartaro Bujak I. Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2015 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:497198

I. Tartaro Bujak, "Radikalima potaknute peroksidacije i izomerizacije nezasićenih masnih kiselina", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:497198