Bahun, V. (2017). Bioaktivni potencijal samoniklih jestivih gljiva Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:872087
Bahun, Vedran. "Bioaktivni potencijal samoniklih jestivih gljiva Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:872087
Bahun, Vedran. "Bioaktivni potencijal samoniklih jestivih gljiva Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:872087
Bahun, V. (2017). 'Bioaktivni potencijal samoniklih jestivih gljiva Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:872087
Bahun V. Bioaktivni potencijal samoniklih jestivih gljiva Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:872087
V. Bahun, "Bioaktivni potencijal samoniklih jestivih gljiva Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:872087