Brajak, V. (2009). Toksičnost komercijalnih surfaktanata na kvasac Saccharomyces cerevisiae (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:681454
Brajak, Vlatka. "Toksičnost komercijalnih surfaktanata na kvasac Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:681454
Brajak, Vlatka. "Toksičnost komercijalnih surfaktanata na kvasac Saccharomyces cerevisiae." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:681454
Brajak, V. (2009). 'Toksičnost komercijalnih surfaktanata na kvasac Saccharomyces cerevisiae', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:681454
Brajak V. Toksičnost komercijalnih surfaktanata na kvasac Saccharomyces cerevisiae [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2009 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:681454
V. Brajak, "Toksičnost komercijalnih surfaktanata na kvasac Saccharomyces cerevisiae", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:681454