Pervan, P. (2016). Studija L-piroglutaminske kiseline i rasvjetljavanje termoodskočnog efekta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:161908
Pervan, Petar. "Studija L-piroglutaminske kiseline i rasvjetljavanje termoodskočnog efekta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:161908
Pervan, Petar. "Studija L-piroglutaminske kiseline i rasvjetljavanje termoodskočnog efekta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:161908
Pervan, P. (2016). 'Studija L-piroglutaminske kiseline i rasvjetljavanje termoodskočnog efekta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:161908
Pervan P. Studija L-piroglutaminske kiseline i rasvjetljavanje termoodskočnog efekta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2016 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:161908
P. Pervan, "Studija L-piroglutaminske kiseline i rasvjetljavanje termoodskočnog efekta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:161908