Čarija, A. (2010). O-glikozilacija proteina u biljaka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473679
Čarija, Anita. "O-glikozilacija proteina u biljaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473679
Čarija, Anita. "O-glikozilacija proteina u biljaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473679
Čarija, A. (2010). 'O-glikozilacija proteina u biljaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473679
Čarija A. O-glikozilacija proteina u biljaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2010 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473679
A. Čarija, "O-glikozilacija proteina u biljaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:473679