Šimac, M. (2010). Fosforilacija proteina u biljaka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:516310
Šimac, Matija. "Fosforilacija proteina u biljaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:516310
Šimac, Matija. "Fosforilacija proteina u biljaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:516310
Šimac, M. (2010). 'Fosforilacija proteina u biljaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:516310
Šimac M. Fosforilacija proteina u biljaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2010 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:516310
M. Šimac, "Fosforilacija proteina u biljaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:516310