Hodak, H. (2019). Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:361548
Hodak, Hrvoje. "Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:361548
Hodak, Hrvoje. "Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:361548
Hodak, H. (2019). 'Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:361548
Hodak H. Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:361548
H. Hodak, "Učinak uvjeta sušenja na fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet imele (Viscum album L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:361548