diplomski rad
Određivanje interakcije bakrovih iona i proteina CrdA iz bakterije Helicobacter pylori
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. urn:nbn:hr:217:415997

Faletar, Mihovil
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Faletar, M. (2019). Određivanje interakcije bakrovih iona i proteina CrdA iz bakterije Helicobacter pylori (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:415997

Faletar, Mihovil. "Određivanje interakcije bakrovih iona i proteina CrdA iz bakterije Helicobacter pylori." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:415997

Faletar, Mihovil. "Određivanje interakcije bakrovih iona i proteina CrdA iz bakterije Helicobacter pylori." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:415997

Faletar, M. (2019). 'Određivanje interakcije bakrovih iona i proteina CrdA iz bakterije Helicobacter pylori', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:415997

Faletar M. Određivanje interakcije bakrovih iona i proteina CrdA iz bakterije Helicobacter pylori [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:415997

M. Faletar, "Određivanje interakcije bakrovih iona i proteina CrdA iz bakterije Helicobacter pylori", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:415997