Prelogović, M. (2019). Uloga vezivnih proteina i kutne difuzije u stvaranju svežnjeva mikrotubula (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:726411
Prelogović, Marcel. "Uloga vezivnih proteina i kutne difuzije u stvaranju svežnjeva mikrotubula." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:726411
Prelogović, Marcel. "Uloga vezivnih proteina i kutne difuzije u stvaranju svežnjeva mikrotubula." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:726411
Prelogović, M. (2019). 'Uloga vezivnih proteina i kutne difuzije u stvaranju svežnjeva mikrotubula', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:726411
Prelogović M. Uloga vezivnih proteina i kutne difuzije u stvaranju svežnjeva mikrotubula [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:726411
M. Prelogović, "Uloga vezivnih proteina i kutne difuzije u stvaranju svežnjeva mikrotubula", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:726411