Bonić, D. (2013). Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:718285
Bonić, Dijana. "Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:718285
Bonić, Dijana. "Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:718285
Bonić, D. (2013). 'Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:718285
Bonić D. Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2013 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:718285
D. Bonić, "Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:718285