završni rad
Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. urn:nbn:hr:217:745770

Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Jagić, K. (2016). Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:745770

Jagić, Karla. "Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:745770

Jagić, Karla. "Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:745770

Jagić, K. (2016). 'Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:745770

Jagić K. Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2016 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:745770

K. Jagić, "Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:745770