Rabar, M. (2020). Kumarin - priprava, svojstva i reakcije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:441532
Rabar, Matea. "Kumarin - priprava, svojstva i reakcije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:441532
Rabar, Matea. "Kumarin - priprava, svojstva i reakcije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:441532
Rabar, M. (2020). 'Kumarin - priprava, svojstva i reakcije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:441532
Rabar M. Kumarin - priprava, svojstva i reakcije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2020 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:441532
M. Rabar, "Kumarin - priprava, svojstva i reakcije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:441532