Vardijan, A. (2020). Kiselost hidroksiaromatskih spojeva u pobuđenom stanju (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:000088
Vardijan, Antonia. "Kiselost hidroksiaromatskih spojeva u pobuđenom stanju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:000088
Vardijan, Antonia. "Kiselost hidroksiaromatskih spojeva u pobuđenom stanju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:000088
Vardijan, A. (2020). 'Kiselost hidroksiaromatskih spojeva u pobuđenom stanju', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:000088
Vardijan A. Kiselost hidroksiaromatskih spojeva u pobuđenom stanju [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2020 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:000088
A. Vardijan, "Kiselost hidroksiaromatskih spojeva u pobuđenom stanju", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:000088