Žura, K. (2020). Biološke karakteristike i prehrambeni značaj masline (Olea europaea L.) (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:084518
Žura, Katarina. "Biološke karakteristike i prehrambeni značaj masline (Olea europaea L.)." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:084518
Žura, Katarina. "Biološke karakteristike i prehrambeni značaj masline (Olea europaea L.)." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:084518
Žura, K. (2020). 'Biološke karakteristike i prehrambeni značaj masline (Olea europaea L.)', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:084518
Žura K. Biološke karakteristike i prehrambeni značaj masline (Olea europaea L.) [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2020 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:084518
K. Žura, "Biološke karakteristike i prehrambeni značaj masline (Olea europaea L.)", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:084518