završni rad
Genetski modificirana hrana i zdravlje ljudi
Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. urn:nbn:hr:166:852150

Horvat, Paula
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za biologiju

Institucijski repozitorij: repozitorij.pmfst.unist.hr

Citirajte ovaj rad

Horvat, P. (2020). Genetski modificirana hrana i zdravlje ljudi (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:852150

Horvat, Paula. "Genetski modificirana hrana i zdravlje ljudi." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:852150

Horvat, Paula. "Genetski modificirana hrana i zdravlje ljudi." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:852150

Horvat, P. (2020). 'Genetski modificirana hrana i zdravlje ljudi', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 17.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:852150

Horvat P. Genetski modificirana hrana i zdravlje ljudi [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2020 [pristupljeno 17.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:852150

P. Horvat, "Genetski modificirana hrana i zdravlje ljudi", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:852150