Processing math: 100%
diplomski rad
Oligomerizacijsko stanje transkripcijskog regulatora QacR iz bakterije Staphylococcus aureus
Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. urn:nbn:hr:166:275413

Vitovski, Mihaela
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za kemiju

Institucijski repozitorij: repozitorij.pmfst.unist.hr

Citirajte ovaj rad

Vitovski, M. (2023). Oligomerizacijsko stanje transkripcijskog regulatora QacR iz bakterije Staphylococcus aureus (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:275413

Vitovski, Mihaela. "Oligomerizacijsko stanje transkripcijskog regulatora QacR iz bakterije Staphylococcus aureus." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:275413

Vitovski, Mihaela. "Oligomerizacijsko stanje transkripcijskog regulatora QacR iz bakterije Staphylococcus aureus." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:275413

Vitovski, M. (2023). 'Oligomerizacijsko stanje transkripcijskog regulatora QacR iz bakterije Staphylococcus aureus', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 17.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:275413

Vitovski M. Oligomerizacijsko stanje transkripcijskog regulatora QacR iz bakterije Staphylococcus aureus [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2023 [pristupljeno 17.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:275413

M. Vitovski, "Oligomerizacijsko stanje transkripcijskog regulatora QacR iz bakterije Staphylococcus aureus", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:275413

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.