prikaz prve stranice dokumenta Antioksidansi u hrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antioksidansi u hrani
Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. urn:nbn:hr:166:831828

Caktaš, Katarina
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za biologiju

Institucijski repozitorij: repozitorij.pmfst.unist.hr

Citirajte ovaj rad

Caktaš, K. (2017). Antioksidansi u hrani (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:831828

Caktaš, Katarina. "Antioksidansi u hrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:831828

Caktaš, Katarina. "Antioksidansi u hrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:831828

Caktaš, K. (2017). 'Antioksidansi u hrani', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:831828

Caktaš K. Antioksidansi u hrani [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:831828

K. Caktaš, "Antioksidansi u hrani", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:831828