Jerončić, M. (2017). Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:890274
Jerončić, Mia. "Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:890274
Jerončić, Mia. "Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:890274
Jerončić, M. (2017). 'Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:890274
Jerončić M. Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:890274
M. Jerončić, "Epidemiološki značaj bakterija roda Campylobacter u namirnicama", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:890274